Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/webcrea1/figsportfiske.se/inc/classes/class.Product.php on line 149

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/webcrea1/figsportfiske.se/inc/classes/class.Product.php on line 150
FISKELINOR - FIG Sportfiske

E-HANDELN NEDSTÄNGD

E-handeln nedstängd. Vänligen skicka order till figsportfiske@gmail.com

FISKELINOR AWA'S EUROPE LTD, använder nästan helt enkelt Novamid-polymerer, tillverkat av det japanska företaget Mitsubishi Industries i våra högkvalitativa monofilament.

Sortimentet av Novamid-polymerer, kombinerat med olika nylonhartser är utan tvekan ett av de mest tillförlitliga och bästa materialen i dag.
Dessa har upprepade gånger testats av både laboratorier och av fiskare.
 
För att säkerställa den grundliga bearbetning av råvaran använder fabrikerna de bästa japanska maskinerna. Det görs kontinuerliga slutkontroller som utförs i laboratorier med exakt mätteknik. Våra produkter testas direkt och vardagligt i samarbete med våra internationella fiskelag av professionella och fritidsfiskeföretag, vars erfarenhet hjälper oss att utveckla produkterna för dina behov. Alla dessa faktorer, när de kombineras, ger oss en serie av monofilament som har överlägsen knut- och draghållfasthet med total frånvaro av minne samt ökad nötningsbeständighet och hållbarhet.

Endast ett sådant tillvägagångssätt ger upphov till flera områden av våra monofilamenter. Detta har gett oss förtroende hos tusentals fiskare runt om i världen, som har rankat våra ION POWER-monofilament bland de bästa.

Vårt företag har sedan starten varit ett av de första att erbjuda våra kunder ett mycket stort utbud av monofilament spolade med parallellspolning - PLS (Parallell Line Spooling). PLS är en unik tillverkningsprocess som förhindrar att linan vrider sig.